Kontakta Bilbengtsson

Däck

 

Köpa nya sommardäck eller vinterdäck?

Hos oss hittar du kvalitetsdäck som din bil är byggd och testad med. Låt oss som är proffs på ditt bilmärke hjälpa dig att hitta rätt sommardäck och vinterdäck för våra nordiska förhållanden.

Vi ingår i Sveriges största däckkedja och har ett brett sortiment av däck och fälgar för de flesta bilmärken. Välkommen till ditt proffs på däck i Ystad, Sjöbo och Simrishamn.

 

Sommardäck från 995: -

 

Vi har kvalitetsdäck som passar din bil perfekt. Till exempel erbjuder vi just nu premiumdäck i dimension 195/65R15 91V från 995: - per styck, monterat och klart.

Ring oss så hjälper vi dig att hitta ett däck som passar dig! 


DÄCKSKIFTE 

Ta en kopp kaffe eller gå en runda bland alla nya bilmodeller under tiden vi skiftar däcken. Pris endast 300 kr. Pris utan Volvokort 340 kr. Boka tid nu.

DÄCKHOTELL

Förvara dina däck i vårt däckhotell för endast        695 kr/säsong. Vi ser till att de förvaras i rätt temperatur och kontrollerar att de är i bra skick.      Pris utan Volvokort 895: -/säsong. 

TESTA FÄLGAR

Testa hur din Volvo skulle se ut med nya Volvofälgar. Fotografera din bil och släpp den valda fälgen så den hamnar på rätt ställe. Ladda ner Volvo Hjul-appen eller testa från en dator.


BIL BENGTSSON FÖRMÅNSKORT/Volvokort 

Betalar du med Volvokortet kan du dela upp beloppet för dina däck på fyra månader ränte- och avgiftsfritt. Ingen årsavgift.


Prislista 


Prislista för sommardäck i olika dimensioner. Kontakta oss så du är säker på att få rätt däck till din bil. Däck testade för din bil.
FRÅGOR OM DÄCK


Få svar på vilka datum gäller för sommar- och vinterdäck, vilket mönsterdjup bör däcken ha, däcktryck mm
EU-MÄRKNING


EU-märkning på däck mäter: bränsleeffektivitet, våtgrepp (bromssträcka på vått underlag) och externt buller