Kontakta Bilbengtsson

Bilförsäkringar till Volvo och Renault

Vi har skräddaskydda bilförsäkringar för de olika märkena allt för att du ska få ett tryggt bilägande. Våra säljare hjälper dig med vilken bilförsäkring som passar dig. Här kan du läsa mer om vad de olika bilförsäkringarna omfattar. En bra försäkring är viktig för alla bilägare, en trygghet som vi gärna hjälper dig med.

Med Volvia, Renaultförsäkring blir både skadereglering och reparation smidigare och snabbare. Med våra märkesförsäkringar är du garanterad att alltid få Volvo och Renault Originaldelar. Har du tecknat finansiering via Volvofinans får du 10 % rabatt på din försäkring hos Volvia under finansieringstiden, max 36 månader.

Kontakta oss för mer information.

Volvia bilförsäkring - för dig med Volvo

Volvia är experter på att försäkra Volvobilar och de gör allt för att du ska känna dig trygg och säker med ditt val av bilförsäkring. De har mer än 50 års erfarenhet av att försäkra Volvobilar.

Renault bilförsäkring - experter på Renault

Vi är experter på Renault och vi är extra noga med att din Renault hanteras på bästa sätt. Vi lägger all vår tid på att göra ditt bilägande så tryggt, enkelt och bekvämt som möjligt.